Skellefteå Skidklubb



När det är för många minusgrader och skidtävlingarna får rätta sig efter det får man trösta sig med att titta på bilder istället! Skellefteå Skidklubbs juniorer: Sara Nyström, Elin Johansson, Matilda Henriksson, Gabriella Lindsköld Holmlund, Anna Erika Hedman

Björnrännet.

Gröten smakar som en uppharklad slemklump. Sväljer man dessutom ner den med lite juice så blir det lite tropsik smak på den. Ändå så är det ju faktiskt den ultimata maten på morgonen! Idag gick BJÖRNRÄNNET av stapeln. 4 mils skidåkning i Norsjö. Mest gubbar men även ungdomar. Vätskekontroll var 6:e kilometer var guld. Skidtävlingar brukar vara ett rent helvete när man åker. Man kan knappt andas, man är förbannad, snoret hänger osv. Idag var det behagligt. Efter 1 mils åkning gled man liksom in i sig själv. Man tänkte på allt men samtidigt ingenting. Man kände inte kroppen tillslut, den bara matade på av ren automatik. Kände man efter så värkte armarna något oerhört och axlarna och skavsåret och ryggen. Men det gällde att inte tänka. Jag njöt. Snön, folket, klungorna, vätskan, naturen & förstås målgången. Att få en tusenlapp i pris tackar man heller inte nej till! Men den pengen går förmodligen till någon sån där "jag förtjänar den här mateninköp".
Skidor ÄR kul. Något som är extra kul är att det blir mer och mer populärt. Det är i sin tur bra för då får världen känna på hur något kan vara både helvete och himelrike samtidigt!

Det här är jag

Det är ganska kul att höra vem man själv liknar. Man får liksom en uppfattning om hur man själv ser ut. Men mixen av alla jag hört att jag är lik är inte den godaste.
- sengångaren i ice age
- melmon (giraffen) i madagaskar
- Killen i Maraboureklamen
& den supertöntiga michelle i american pie...........



AUDITION

- Var kaniner, bekanta er med dom andra kaninerna, bli kompis med två, hata två!
- Var en uppkäftig vessla, hälsa på domaren som att du är rädd men samtidigt stöddig.

Belysningen är skarp, hjärtat bankar, alla är redo. Koreografen sätter igång en. Det är västerbottensteatern, det är Audition. KUL. Kan inte beskrivas annat än KUL! Med blickarna riktat mot en ska man spela något annat än en själv, leva sig in i rollen och helt enkelt ha roligt! Alla gör på sitt egna sätt & alla är lika duktiga!
Svaret spelar ingen roll, en sak vet jag, teater är KUL!

någonting upphittat

Dagens outfit


Hur mådde vi den dagen? vi kunde visst inte konsten med att svälja äpplet rätt! Observera också kexet som är upplagt på mitt knä. Sugen?


världens mysigaste! tjejen i randigt är förövrigt väldigt saknad!


Anonym i fara

Blev plötsligt påmind om en sak. Det var höst, det var tågluff, vi var i Paris.
Vi fick för oss att vara på en bar.
Anonym 1 får för sig att busa till det. Anonym 1 bestämmer sig för att impa på anonym 2. Anonym 2 triggar anonym 1. Anonym 1 har en stor handväska liknande en korv. På bardisken ligger en ölmatta(ca en halv meter lång, väldigt klumpig och gör endast nytta på bardisken där bartendern ställer ölglas) Anonym 1 tror att hon är osynlig, rullar ihop ölmattan och stoppar ner den i väskan (har i baktanken att hon ska lämna tillbaka den). Anonym 2 skrattar bredvid. Den stora korvliknande väskan ser nu ut som en fullpackad trunk. Obs det går itne gå miste om att något märkligt ligger i väskan. Anonym 1 & 2 partar vidare och glömmer bort synden trots att den fullpackade väskan då och då dunkar till någon på dansgolvet. 1 timma senare är det dags att byta bar. Gängledaren frågar anonym 1 om han får titta i hennes väska. Hon säger Ja självklart och har vid tillfället glömt bort stölden. Anonym 2 är vid tillfället upptagen med att sitta på någons axlar så hon kan inte hjälpa anonym 1. En kille bryter in i samtalet och säger: nej det här är min väska och den får du inte titta i. Killen såg anonym 1 när hon gjorde sin stöld och tänker hjälpa henne. Gängledaren fortsätter tjata: ge oss väskan vi vill titta i den. Ett ljus går upp för anonym 1 att killen hjälper henne och säger ja det där är hans väska inte min. Partyt går vidare. 3 minuter senare får Anonym 1 dåligt samvete. Hon försöker tänka ut en plan för att lämna tillbaka mattan på bästa sätt så att dom inte ska förstå att hon snott mattan.(Om jag smyger undan nånstans plockar upp mattan ur väskan och sen låtsas att jag hittat den så att baren får tillbaka sin matta) Hon går in i en gränd (som egentligen är mitt på trottoaren bland massor av folk) plockar upp mattan och har just tänkt avsluta sitt smarta drag då två händer tar tag i henne. Mattan är nu i gängledarens händer. - DEN DÄR LÄMNAR VI TILLBAKA NU!!!!!!. Anonym 2 förstår vad som händer och går fram till anonym 1 som just vid tillfället gråter. Hon gråter förfärat över att hon kunde vara en sådan tjuv och ber allt hon kan om förlåtelse. Mattan är återlämnad och anonym 1 & 2 fortsätter leva livet.

Argentina!

vildhästar, pingviner, sälar, sjölejon, anderna, palmer, tango, slätter, glaciärer, spanska, stränder

Jag insåg först igår vilket makalöst land Argentina är! Ett avlångt land som innehåller ALLT.
DIT ska Linnea flytta och DIT ska jag!





RSS 2.0