BERRAN

Linnea 25 i uppsala.ALLT VAR VÄRLDENS BÄSTA. förutom att nycklarna glomdes inne sa att en man fick klattra upp för balkongen. Jag och karin var playleaders. Kvällen erbjöd rom och cola, kusinträff pa fest och släkthejjarramsor. Karin var sjuk sa festen lamnade henne hemma. Jakob spelade blasinstrument varst i varlden. Vattenpipa med pölsa i erbjöds. Linnea och det andra födelsedagsbarnet helen hissades i luften och hela utestället sjöng födelsedagsvisa.

Taget till malmö var roande. kolla pa www.kaaaaaaarin.blogg.se

Morgonen börjar med en skrikande tysk i taget och tanda lysen kl 05.30 AHHHHCHHHT BERLIN HACHEN WAKNEN GODEN MüüüüCHgen.
- vaa vad sa han?
- vi är nog framme snart!

Sen blev jag rapad i ansiktet av en tysk. Bra första intryck.... Sen var det det där med boendeletandet kl 06.00 pa morgen. tva timmars letande, vi gick i cirklar. tunga ryggsäckar, tomma magar, fyllda kissblasor. HAt mot Tyskland. Ingen förstod Engelsla ingen visste natt hostel. Vi hittade en snall man som visade oss till amadeus hostel (hälle;)) 9 bäddarsrum med kvinnor och män och vitlöksost  och endast söta saker  till frukost. Dom är onyttiga i tyskland. BEdöm aldrig ett ställe innan 12.00 pa dagen. berlin visade sig vara king, tyskarna med. Alla rapar inte i ansiktet.

TÅGET GÅR

Allting börjar bra, karin är sjuk med feber.
såhär kul kommer vi ha


NOOOT

Klumpighet blandat med optimism

Klumpighet och optimism är en egenskap som alltid kommer följa med mig. Det är även två egenskaper som hör till varandra och som i kombination av varandra blir en livs levande klumpig idiot. Konsekvenserna av det där "det löser sig tänkandet" och konsekvenserna av det där "varför göra allt så krångligt" blir till något, något iriiterande, något som stör andra, något som slutligen ger andra skratt.
Ska något göras- ska det göras. Kommer nått ivägen som säger att det INTE ska göras- då ska det göras ändå.
En människa där majoriteten av egenskaper är klumpighet och Optimism får mycket konsekvenser.

Fullproppade hyllor med shampooflaskor rasar efter en på stan.
Handfat krashas på hotell så att man blir utkastad.
Byxor som sys in läggs direkt på symaskinen. " orka byta tråd" "orka sätta i undertråd, den sitter säkert i" "orka rita ut var jag ska sy" "orka kolla så att byxbenen blir lika" Byxorna sprättas upp gång på gång. Latheten tar över styr att göra som man borde göra.

Anderstorpsskolan klockan är 14.25.
Bussen går från stan 14.30
Bussen kommer till sörböle busshållsplats 14.32 där ska jag vara.
Nu skulle man ha gått till bussen, halvsprungit lite kanske. Promenadtiden är ca 7 min.
Jag står kvar. Frågar onödiga frågor. Kollar klockan. 14.27
Fortsätter stå kvar. Frågar ännu fler onödiga frågor. Klockan är 14.28
"ähh, det är ju bara kuta om det blir kris"
Hämtar idrottsbagen.
14.29
- Men nu måste jag faktiskt gå! kommer bli skitstressigt, ses imorgon!!!
14.30
JÄVLAR
kommer inte hinna
med sportbagen över ena axeln sliter jag av mig jackan som klibbar sig mot kroppen. Det blir varmare varmare varmare. Alla stirrar. Skitsamma det är nödsituation. Måste vänta till 15.25 annars. KUTA KUTA. Bussen kommer. Spring efter bussen, knacka på rutan, plocka fram busskortet. Sätter mig, nästa gång är jag i tid.

Varje dag samma sak. "nästa gång planerar jag" DET GÅR INTE!
Idag fick jag nog.
Hemma hos karin och klockan var 10.30 skulle klippa mig i stan 10.45.
"ähh, det tar ju bara typ 5 minuter till stan med bil" Kan lätt vänta till 10.35 så kan jag parkera på mamma och pappas parkering, den är gratis"
Klockan är 10.36. Jag åker iväg. Kommer inte hinna köra till mamma och pappas parkering. Parkerar i stan. Mynt, det har jag lätt i börsen. Parkerar. klockan är 10.43. Inga mynt i börsen, vad gör jag? Hinner inte köra till gratisparkeringen. "ähh, ingen p-vakt är säkert här" dessutom ska jag bara vara hos frisören 1 timma. Tänker inte mer på det. På rutan ligger en lapp. 350 kr i böter.

Optimism är bra. Men för mycket, allt annat än bra!

DÖDSLISTAN

skaffa pass
hämta ut pass
ring karin
köp en kamera
beställ biljetter
skaffa sj prio
ring karin
beställ tågluffarkort
packa
ring karin
göra inköp inför resa
ladda ner musik
skriv ut kartor
skriv ut faktablad
låna böcker
ring karin
köp böcker
ladda mobilen
gå med i couchsurfing
fixa ica banken
hitta sidenselma(ett lakan) som förövrigt har det fulaste namnet
ring karin
växla pengar
drick vatten
betala igen skulder
klipp dig
ring karin
sätt dig ner och dö

Detta är en typisk dag för mig den här veckan. Men mödan är värd.

Uppsala- Berlin- Paris- Schweiz- Italien- Kroatien



Det viktigaste är väl samarbetet på en tågluff?
Bilden symboliserar väl inget annat än ett äkta samarbete.
- Lissbeth kraschar med cykeln, däckar av. Jag sätter mig på henne och för att avnjuta extra mycket tänker karin på mig och hämtar min cider. Så är alla nöjda och glada.

år 2040

År 2040 är här. vad hände när vi var unga? Var tog vännerna vägen? Just ja, många drog.
- Jeggan. Åkte i september 2009 för att jobba som aouper(svårstavat). Hon stannade där med familjen och gifte sig visst med sonen hon skötte. Han var drömmen.
- Emmy. Åkte till sthlm i Augusti 2009. Var är hon nu? hittar hon inte? eller ser jag hon inte? hon ser annorlunda ut... Emot kom.
- Sara & Anna. Drog ju till london även dom i september 2009. Stannade visst dom också. Londonspråket och de fräkninga rödhåriga londonkillarna lockade dem. Nu bor dem, under varsitt paraply i london. För london har tack vare växthuseffekten blivit en regnpöl.
-Lisa & Hälle & Ida, ja. Vi tillsammans levde ju livet där den där hösten 2009. Olearys, ja öhm och lisas källare. Eftersom vi fem bara hade varandra denna höst gick vi varandra på nerverna så vi skiljdes. Antar att lisa agerar som skräckfigur i en skräckfilm och att hälle, just ja!!! hon startade ju upp eget företag. sunannåkiosken heter numera HÄLLES´ LIVS. Ida, jaaa, hon tog faktiskt steget ut och skaffade ny bekantskap. Hon hade BESÖK, mest hela tiden, tror jag.
- Jag & Karin. Ja det blev ju tågluff. Den 28: onde Augusti 2009 för att vara exakt. Eller ja, tågluff och tågluff. Vi vände i uppsala för att KArin och jag blev ovänner om att jag bad henne ta på sig cykelhjälmen och inte låta den hänga på styret. Fick dessutom inte smaka av hennes godisskål så... what else to do. Sen blev jag uppgraderad på viking och fick börja BAKA pizzor. och Karin, ja, hon sitter på psyke.
- Anna & Julia. DOM LEVDE LIVET! jaha och? så märkvärdigt var det väl inte. eller... orkar inte mer nu drar jag och bakar pizza. livet leker....

finn ett fel

Ibland hittar man bilder där ögat inte kan uppfatta riktigt allting. Jag kallar dom för finn ett fel- bilder. Man tittar på själva helheten och efter några sekunders tittande möts man med förvåning.



Här fokuserar man på de tre spelande syskonen på liggunderlagen. Där bak, där finns bara mat och ja... skräp`?
Men oj. Följer man det gula skynket så finns nått där. Där låg visst en gubbe! Felet är funnet.



1..2..3..4...5........ ja 5 mexikanare och få se... två svenska tjejer. Fokuset ligger på partystämningen. Granskar man lite längre ner så finns nått där. Följ romflaskan som lyser upp i nedre delen av bilden. JAJAMEN där låg visst en neger! Felet är funnet.

RSS 2.0