SM

Nu är sista tävlingsstunden kommen!
SM dvs svenska mästerskapen är i Skellefteå!
Det är pratglada gubbar överallt som vill berömma vädret, skryta om deras gamla skidkarriär, dra ett dåligt skämt & sen le lite med sina spretiga tänder.
Speakern är igång: 1 2 1 2 1 2 leif lundgrens mamma väntar i klubbstugan
Karin vill bjuda Hellner på korv, synd bara att han aldrig passerar där vi radat upp oss på en grillbänk vid skidspåret.
Solen skiner, alla är stressade och tuggar tuggummi, spåren är underbara, läktarna är placerade.
Helgen kommer inte bli annat än SKITBRA!

OBS. Alla som erbjudits gratis inträde av Karin Jonsson kan glömma det! Hon har ingett falsk upplysning! Ni får ta med en sopsäck, ta vägen upp på vitbergsbacken och åka på rumpan ner i tävlingsområdet!





en del att bjuda på



fredde myser

ida & anna gör sin bästa min

anna "sover"

Vi firar emma utters födelsedag utan henne

simme är coolare än nånsin

karin & davve... ehm dom rockar

vi också!

emma fnissar i simons sällskap

det här visste du inte om tavve men vi lekte lite i din tvättstuga en gång

isolering leder till hjärntvätt

Har inte gått på stan på hela vintern. Enda gången jag gått genom en affär är när jag genar genom HM med skidbagen i högsta hugg. Alltså har jag inte tittat på kläder sedan i höstas. Som ni vet är jag isolerad. Det mesta jag gör är att träna och de kläder jag har på mig är då skidkläder i färgen röd, vit, blå - skellefteå skidklubbs färger. Idag gick jag runt och tittade på HM. På bikiniavdelningen ser jag hur ett ljus sänks ner från himlen. En skitsnygg bikini som jag absolut vill ha, finns inga tvivel. Jag har tappat bort min förra så varför inte slå till. När jag kommer hem visar jag upp skönheten och vad får jag tillbaka: - ett gapskratt! Något jag inte alls tänkt på var att bikinin var utformad exakt som mina träningskläder. Randig, i färgen röd vit blå. Jag lovade att gå in för skidåkningen men riktigt SÅ inne hade jag inte räknat med att bli! Snacka om hjärntvätt!

& sen så tänkte jag bara meddela att Junior SM drar igång. Imorgon bitti drar vi. Det här ska bli förjäkla kul! Och en till förjäkla rolig grej är att jag på SM i Skellefteå kan åka både STAFETT & 3 MIL, ändrade planer! Vänner som är i Norge kan ju då följa tävlingen på TV HEHEHE!

RSS 2.0