miss U


(hon ser ut så)

innebörden att ta en promenad på ett löpband?? någon?

Igår var jag på brinkengymmet. Detta för att minusgraderna vägrar tillåta skidåkning. Då är ju inomhusträning ultimat!

Det finns LÖP- band på sånna här ställen. Jag har LÖPT. Igår sprang jag 30 min på ett sånt där helvetesband! En kille hjälpte mig att sätta igång maskinen. När han hjälp färdigt sa han: Antingen håller du i dig hela tiden i handtagen och aldrig släpper eller så rör du armarna fritt hela tiden och aldrig rör knapparna så slipper du få en stöt.
- STÖT?
- Jo det blir en jäkla stöt!
- så om jag trycker på stoppknappen får jag en stöt?
- JO, det blir sån elektrisk laddning! Så låt bli
vågade jag trycka på stopp då? knappast!

Till dig som inte har självdiciplinen att träna nog länge. Besök brinkengymmet där måste du springa tills bandet stannar av sig själv! trycker du på stopp då jävlar är det kört! Då har du elektrisk laddning genom hela kroppen!

-men nog stämde det! efter 5 min stod mitt hår rätt upp i taket av laddningen! snacka om statiskt!

Men det var inte det jag ville...
Jag vill fråga VARFÖR man åker till ett gym, i BIL, klär om till träningskläder och ställer sig på ett löpband.... och GÅR EN PROMENAD!!!!! vad hände? På 360 träningscenter, på brinkengymmet. Ut med dig! Betala 100 kronor för att ta en promenad på ett band? Är man allergisk mot frisk luft? eller är det att ta en promenad framför tv:n som lockar, eller är det kölden? klä dig isåfall. Träna ska man inte göra i köld för lungornas skull. Men promenad då flåsar du inte ens!

ROCK & ROLL

En sån där låt jag sätter på repeat dag efter dag.

http://www.youtube.com/watch?v=bm5TZX5hz3g


Sen så vill jag bara sprida till alla att jag ska isolera mig. De som vill umgås med mig får ej ha förkylning. De måste anpassa sig till mina tider och absolut inte peppa mig på alkohol. Aktiviteter jag kan tänka mig är grötätartävling och kanske någon bok om skidlöparnas historia. Denna vinter heter träna och denna sommar heter leva. Vi ses väl när bäckarna rinner och kylan vänt.

Att vilja är nyckeln till livet!

några upphittade godingar

Något som var speciellt kul elleR?

Lottö mådde sannerligen inte bra!

KARIN det är morgon! dags för att fiska! klockan är 05 är du sliten? här ta ett fikon från trädet!


RSS 2.0